Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Τα Νέα μας

Ενημερωτικό Δελτίο - Σεπτέμβριος 2021, 3η Έκδοση

10-11-2020 12:20

Δημοσιεύτηκε το τρίτο ενημερωτικό δελτίο του Πρόγραμματος SOpHiSM.
Περιλαμβάνει τελευταία νέα για την υλοποίηση και για τις επόμενες δράσεις του Προγράμματος.

  • Δείτε τη νέα ενημερωτική καμπάνια μας στο κανάλι του SoPHiSM στο Youtube! Η Ειρήνη Βλάχου, νομικός, και ο Κωνσταντίνος Τσάχαλος, δημιουργός περιεχομένου, μας μιλούν για τη ρητορική μίσους στο διαδίκτυο. Το βίντεο "Λέξεις" απευθύνεται σε νέους χρήστες του διαδικτύου, τονίζοντας τη λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο θύτη και το θύμα.
  • Δίνουμε βαρύτητα στις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες.
    Υλοποιήσαμε σεμινάρια στα οποία συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της ρητορικής μίσους και προσφέρθηκε στις συμμετέχουσες και συμμετέχοντες συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό. Με στόχο να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διάχυση των πληροφοριών γύρω από τη ρητορική μίσους, έτσι ώστε να μετατραπούν σε γνώση αντιμετώπισης και ιδανικά εξάλειψης της ρητορικής μίσους, το πρόγραμμα SoPHiSM προσφέρει μια διαδραστική έκδοση αυτού του εκπαιδευτικού υλικού.
  • Αναζητήστε τη διαδραστική έκδοση του εκπαιδευτικού υλικού στην ενότητα “Εκπαίδευση”. Στις ενότητες "Θεωρητικό υπόβαθρο του Λόγου Μίσους", "Στρατηγικές αντιμετώπισης του Λόγου μίσους" και τον Οδηγό για δημοσιογράφους για την αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο θα βρείτε επιπλέον χρήσιμο υλικό.
  • Επισκεφθείτε τη “Βιβλιοθήκη” του προγράμματος που έχει ανανεωθεί με πλούσιο ενημερωτικό υλικό από πρόσφατες έρευνες, κείμενα τεκμηρίωσης και ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία για το φαινόμενο της ρητορικής μίσους.
  • Στο Portal μας η αρθρογραφία δεν σταματά! Νέοι-ες δημοσιογράφοι και φοιτητές-τριες δημοσιογραφίας σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητες και αναλύουν τις μορφές και τους κινδύνους του μισαλλόδοξου λόγου στην ψηφιακή εποχή.
  • Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώνουμε στις 14 Οκτώβρη 2021 και ώρα 12:00. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στη σελίδα μας στο Facebook αλλά και την ιστοσελίδα έργου.


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Ενημερωτικό Δελτίο - Σεπτέμβριος 202;, 3η Έκδοση
Ενημέρωση: 10-09-2021 15:27 - Μέγεθος: 330.92 KB


Ο παρών ιστότοπος συγχρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Δικαιώματα, Ισότητα, Ιθαγένεια 2014-2020». Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου αντικατοπτρίζει τις απόψεις του/της συγγραφέα και αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του/της. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν.

youtube facebook

NEWSLETTER



emailE-mail: info@sophism.eu